ΔΕΥ-ΣΑΒ : 08:00 - 18:00

Καλάθι αγορών :

0 προϊόντα - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Εξυπηρέτηση πελατών

 • Αποστολή & Παράδοση

  Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος terzakispet.gr γίνεται σε συνεργασία με το δίκτυο της Γενικής ταχυδρομικής σε αντικείμενα μικρού όγκου ή μικρά δέματα ως και 2 κιλών.
  Σε περίπτωση προϊόντων μεγαλύτερου όγκου (π.χ ανοξείδωτα βαρέλια) ή προϊόντων με μεγάλο βάρος (π.χ τσουβάλι σκυλοτροφής 20Kg), προτείνετε αποστολή με μεταφορική εταιρία για την διευκόλυνση και την οικονομία στα μεταφορικά των πελατών μας.
  Η εταιρία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο μεταφορικών εταιριών ούτως ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους περισσότερους νομούς της Ελλάδας και σε αντικείμενα με μεγάλο όγκο ή βάρος.

 • Απόρρητο & Ασφάλεια

  Μέσω τις εγγραφής σας στο newsletter του καταστήματος ή της εγγραφής στο site τα στοιχεία σας διατηρούνται σε ασφαλές σημείο.
  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το διαχειρίζεται ειδικευόμενο προσωπικό της εταιρίας μας και όχι άλλη εταιρία (εξωτερική συνεργασία) η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πληροφορίες και στοιχεία προς ώφελος τρίτων .

  Επίσης όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 • Επιστροφές Προϊόντων

  Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη.

  Η εταιρία μας εξάσφαλίζει την αποφυγή περιπτώσεων επιστροφής προϊόντων με τους εξής τρόπους:

  • 1. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , σας καλούμε για την επιβεβαίωση της και τις λεπτομέριες της παραγγελίας.
  • 2. Τακτοποιούμε τα προϊόντα μας σε σωστή συσκευασία για να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη μεταφορά τους.
  • 3. Άψογη συνεργασία και συνεννόηση με την μεταφορική για την σωστή μεταφορά εύθραυστων προϊόντων. 
 • Παραγγελίες

  Τηλεφωνικά : Μπορείτε καλώντας στο τηλέφωνο μας 2810 263599 να ολοκληρώσετε τηλεφωνικά μια παραγγελία σας και να λύσετε οποιαδήποτε απορία υπάρχει σχετικά με αυτήν
  (π.χ κόστος μεταφορικών).
  Online : Μπορείτε να κάνετε online παραγγελία στο site μας κάνοντας εγγραφή στο site(προτείνεται για δική σας διευκόλυνση) ή σαν επισκέπτης συμπληρώνοντας τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και 
  επιλέγοντας τον τρόπο της πληρωμής σας.
  Παραλαβή απ'το κατάστημα : Μπορείτε να παραλάβετε απ'το κατάστημα μας, μια παραγγελία που έχετε ολοκληρώσει είτε online στο site μας, είτε τηλεφωνικά.

 • Τρόποι πληρωμής, τιμολόγηση & προσφορές

   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ

  Το κατάστημα terzakispet.gr δέχεται σαν τρόπο πληρωμής ηλεκτρονικά μέσω κάρτας (χρεωστική ή πιστωτική) με το e-commerce της alpha bank . 
  Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμή με κάρτα ή πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet).
  Στην πληρωμή με κάρτα δεκτές γίνονται όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:

   

  American Express
  Visa
  MasterCard
  Maestro
  Diners Club

   

  e-pos

   


  Στην πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) διατίθεται η δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass.   masterpass

   

  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑ

   

  Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας, σε μία από τις παρακάτω τράπεζες και πάντα με αιτιολογία κατάθεσης, 
  το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία και τον κωδικό της. Αφότου επιβεβαιωθεί η πληρωμή της από εμάς θα αποσταλεί άμεσα η παραγγελία σας.

   


  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

   

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
  ΙΒΑΝ : GR22 0172 7720 0057 7207 9446 646
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5772-079446-646

   

  ALPHA BANK 
  IBAN : GR93 0140 7880 7880 0231 0043 145
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:788.00.2310.043145

   

  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  Στο online κατάστημα μας υπάρχει επίσης η δυνατότητα  επιλογής της πληρωμής με αντικαταβολή μέσω της επιλογής αποστολής προϊόντων με Courier .

 • Επισκόπηση Παραγγελιών

  Μπορείτε να κάνετε επισκόπηση της παραγγελίας σας μέσα από το site μας πατώντας εδώ .
  Για παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω της γενικής ταχυδρομικής μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας πατώντας εδώ .

 • Ενημέρωση στοιχείων λογαριασμού

  Μετά την εγγραφή σας στο site μας και για την δική σας διευκόλυνση όσον αφορά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την εξέλιξη τους και την αποστολή τους , θα έχετε πρόσβαση στον πίνακα του λογαριασμού σας όπου θα μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας.